Futsal-liiga

25.02.2023

AU - SoVo klo 17.00

Pelipaikka: Loimaan liikuntahalli
Liput: 10 € / 5 €
Lopputulos: 5-6

Ennakko

Lauantaina kauden viimeinen Varsinais-Suomen derby

 

Alastaron Urheilijat isännöi lauantaina kotisalissaan Someron Voimaa. Joukkueet tulevat derbypeliin erilaisin panoksin, kun AU kaipaa lisäpisteitä taistelussa karsintapeikkoa vastaan ja SoVo taistelee - jo pudotuspelipaikan varmistaneena - sijoista 6.-8.

 

Joukkueiden viime kohtaaminen jätti Alastarolle paljon hampaankoloon, kun SoVo nousi toisella jaksolla peräti kolmen maalin takaa voittoon. Tuolloin AU pelasi - menneeseen kauteen peilaten - yllättävän tehokkaan avausjakson, kun se takoi Riku Tammisen ja Ilari Mettälän johdolla neljä maalia tulostaululle. SoVo nousi talismaaninsa Arber Istrefin tehoilun ansiosta täyteen pistepottiin, AU:n puolustuksen hajoillessa täysin. Näitä kalavelkoja lähdetään nyt makselemaan.

 

Jo mainittu Istrefi on jälleen kerran pistepörssin kärjessä ja yrittää varmasti puolustuspelinkin kustannuksella saada lisää tehomerkintöjä. AU antaa lauantaina tehomiehien suhteen hieman tasoitusta, kun Mettälä ja Jani Luoma ovat ottelusta varmuudella sivussa, mutta viime peliin nähden saadaan muita puuttuneita miehiä mukaan. 

 

Kun runkosarjaa on jäljellä kolmen kierroksen verran, niin AU, Riemu ja TPK ovat edelleen kahden pisteen sisällä. Tämän viikonlopun matseissa TPK vierailee perjantaina Espoossa GFT:n vieraana ja Riemu ottaa suunnakseen lauantaina Mad Maxin kotiluolan Valkeakoskella. Mielenkiintoinen viikonloppu luvassa siis jälleen kerran jännittävässä selviytymistaistelussa.

 

Sen lisäksi, että panokset ovat tapissa, niin kannattaa muutoinkin suunnata lauantaina hyvissä ajoin ennen aloituspotkua (klo 17:00) Loimaan liikuntahallille. Otteluisäntä Digikuu on luvannut pistää katsojien suut makeaksi ja ohjelmassa on myös avausmaaliveikkausta.

 

Tule paikalle ja tue AU voittoon. Nyt jokainen piste on tärkeä!

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet