Futsal-liiga

18.03.2023

AU - GFT klo 16.00

Pelipaikka: Loimaan liikuntahalli
Liput: 10 € / 5 €
Lopputulos: 4-6

Ennakko

Futsal-Liigassa lauantaina kiimainen päätöskierros

Otsikkokin sen kertoo: kaikki hyvä loppuu aikanaan. Liigan runkosarjassa on jäljellä päätöskierros. AU kohtaa omassa ottelussaan espoolaisen GFT:n.

 

Ottelun panokset ovat selvät. Voitolla AU varmistaa runkosarjassa sijan yhdeksän. Kahden pisteen voitolla AU varmistaisi sijoituksen vähintään kymmenen parhaan joukossa. Tappiolla AU joutuisi jännittämään kahden muun pelin tuloksia välttääkseen sijan 11, mikä johtaisi liigakarsintoihin. Pisteen perässä oleva TPK isännöi SoVoa ja kaksi pistettä perässä oleva Riemu haastaa derbyssä KaDyn. Kaikki päätöskierroksen ottelut alkavat lauantaina samaan aikaan. Enää sijalle kahdeksan AU ei voi nousta. Sarjan häntäjoukkue FC Kiisto on jo varmistanut putoamisensa.

 

GFT on vastustajana kovimmasta päästä. Joukkue taistelee vielä runkosarjan piikkipaikasta ja on viime kauden hopeamitalisti. Heiltä löytyy avausviisikosta kolme maajoukkuemiestä: Antti Koivuniemi vartioi maalia ja Henri Alamikkotervo sekä Miika Hosio juonivat hyökkäyspään kuviot kuntoon.

 

Kauden aiempi kohtaaminen meni syyskierroksella GFT:n nimiin Espoossa. Avausjakso oli maaliton, mutta toisella jaksolla GFT takoi neljä maalia, kun AU puolestaan jäi nollille. Tuollaiset pelit eivät paljoa mielessä liiku, kun alla on hyvä vierasvoitto Vaasasta ja tehtävänä on lopettaa kausi lauantaina.

 

Alastaron Otto Rouhiainen kertoi omat fiiliksensä ennen kauden huipennusta.

 

Kärkeen heti tärkein kysymys. Mitä mieltä olit Suomen hiihtomenestyksestä Planican MM-kisoissa?

 

- No eihän ne kisat ihan putkeen mennyt. Miesten viestimitali oli kuitenkin hieno valopilkku muuten vaisujen kisojen keskellä.

 

Lauantaina vastassa GFT. Minkälainen vastustaja kyseinen joukkue on?

 

- GFT on hyvin organisoitu joukkue, jossa on monia hyviä yksilöitä. He olivat viime kaudella finaaleissa ja tällä kaudella näyttänyt ettei missään nimessä turhaan.

 

Minkälaista AU:ta odotat lauantaina parketille, jotta sija yhdeksän sarjataulukosta hoituisi?

 

- Haluan nähdä lauantaina jokaiselta äijältä maksimisuorituksen ja jokaiselta luulisi rahkeista löytyvän vielä sen verran taistelutahtoa, että saadaan hieno päätös kaudelle. 

 

Olet seurannut kaksi edellistä peliä sivusta. Kuinka jännittäviä kokemuksia nuo sinulle olivat?

 

- Kyllä noita pelejä hirvittää katsoa ruudun välityksellä. Mieluummin olisi pelikentällä itse, koska siellä samanlaista jännitystä ei ole.

 

Summaa oma kautesi, mitä Rouhiaiselta ollaan nähty ja kuinka tyytyväinen olet ollut suorituksiisi?

 

- Tällä kaudella on nähty varmaankin aika perus Rouhiaista. Viime kauteen nähden eteenpäin on menty ja olemme kakkoskentällä löytäneet hyvän kemian, joten pelaaminen on maistunut.

 

Olet Loimaan Keilahallin kummipelaaja. Mitkä ovat ennätyspisteesi tuossa lajissa?

 

- Ennätyssarja 300. Kisoihin ei oo vielä kehdannut mennä.

 

Lauantain ottelun ympärillä tapahtuu muutakin ohjelmaa. Luvassa on yrittäjätapaaminen liikuntahallilla klo 15:30 alkaen, johon loimaalaisyrittäjillä vapaa pääsy.

 

Itse otteluisäntänä toimii AU:n suurin tukija Loimaan kaupunki. Ohjelmassa on jälleen avausmaaliveikkausta ja katsojien suut saadaan makiaksi. Ottelu alkaa klo 16:00

 

Loimaalla on vapaus toteuttaa oman näköinen elämä. Asumiseen, vapaa-aikaan ja työuraan löytyy monipuolisia vaihtoehtoja sekä kaikki arjessa tarvittavat palvelut löytyvät läheltä. Maaseutukaupunkimme sijainti lähellä Etelä-Suomen suuria kaupunkeja sekä hyvät kulkuyhteydet mahdollistavat työssäkäynnin muuallakin ja vapaa-ajalla pääset helposti nauttimaan välillä myös isompien kaupunkien tarjonnasta.

 

Hanki unelmiesi koti ja mukava elämä maalla, Loimaalla! https://www.kotiloimaalta.fi/

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet