Futsal-liiga

21.11.2021

AU - FC Kemi klo 15.00

Pelipaikka: Loimaan liikuntahalli
Liput:
Lopputulos: 4-6

Ennakko

Alastaro kohtaa kotituplassa SoVon ja FC Kemin

 

Alastaron Urheilijoilla on edessään viikonloppuna kaksi kovaa ottelua, kun se isännöi Loimaan liikuntahallissa lauantaina Someron Voimaa ja sunnuntaina FC Kemiä.

 

AU pääsee kotiparketilleen paremmista lähtökohdista kuin viimeiseen pariin otteluunsa. Kokoonpanoon on palannut pelaajia hyvin. Muun muassa Rei Hoda on vihdoin lomilla armeijasta ja Mikke Louhela ja kumppanit ovat jälleen pelikunnossa.

 

- Ennen maaottelutaukoa olleena tuplaviikonloppuna saavutimme huonot tulokset meidän näkökulmasta tärkeitä vastustajia vastaan. Torniota vastaan pilasimme itse pelimme. Jälkikäteen ajatellen olisi pitänyt prässätä heti alusta asti, sillä toisella puoliajalla oli jo pieniä valonpilkahduksia. Uutta oppia tuli jälleen; liigassa on pakko mennä peli kerrallaan ja tuplan toisena revitään kropista viimeiset mehut. Valitettavasti jo ennestään meillä oli sairasteluista johtuen pieni rinki, ja Riemua vastaan pelaamaan lähteneet jättivät kaiken kentälle. Nyt Someron Voimaa vastaan ei mietitä yhtään Kemiä. Pelaajia saadaan takaisin ja derbyvieraille tehdään mahdollisimman ikävä pelipäivä, Sami Happonen kommentoi Varsinais-Suomen derbyn aattona.

 

Alastaro on kohdannut SoVon edustusjoukkueen historian saatossa kertalleen. Tuo ottelu kuuluu seurahistorian ehdottomiin klassikoihin, kun Purppuralohikäärmeet tiputti Futsal Cupissa SoVon maalilukemin 11-10 joulukuussa 2018. AU pelasi tuolloin vielä Kakkosessa, kun taas SoVo oli hallitseva SM-pronssimitalisti. Tuo voitto oli aikanaan hyvä osoitus siitä, että pelit pitää pelata loppuun asti. AU oli häviöllä puoliajalla 3-8, mutta nousi toisella puoliajalla uskomattomalla tavalla voittoon. Kapellimestarina toimi tuolloin Tuomas Happonen 6+1 tehoillaan, joista Jani Luoma syötti muutaman, hattutemppunsa oheen.

 

Se kuitenkin menneistä. Vastassa on kova nippu, jota vastaan AU lähtee taistelemaan altavastaajana. SoVolta löytyy paljon yksilötaitoa ja leveyttä. Arber Istrefi ja Gesim Voca ovat yksilöitä, jotka ovat tottuneet viemään liigan pistepörssin kärkisijoja.

 

Sunnuntain Kemi-kohtaamista on vaikea ennakoida vielä tässä kohtaa. Kemi käy lauantaina Turussa TPK:n vieraana, joten myös heillä on tasapuolisuuden nimissä tuplaviikonlopun rasitus. Kemi on Kampuksen Dynamon ohella Futsal-Liigan suurin voittajasuosikki. Joukkuetta kannattaa jo tämänkin puolesta ehdottomasti tulla katsomaan.

 

On pakko myös mainostaa heidän kolmikkoaan Enderson Suarez (Venezuela), Jose Gutierrez (Venezuela) ja Soufiane Borite (Marokko). Kyseiset ulkomaalaisvahvistukset pelasivat kaikki syksyllä MM-kisoissa. Tällaisen CV:n omaavia pelaajia ei ole aikaisemmin Loimaalla nähty. Rosterista löytyy myös muita kovia ulkomaalaisvahvistuksia ja pari Suomen A-maajoukkuemiestä. Nyt on niin sanotusti epäreilut jaot, mutta AU pistää kaiken likoon taistelussa sarjapisteistä.

 

Lauantain kamppailussa otteluisäntä Digikuu tarjoaa sadalle nälkäiselle katsojalle matsimakkaran.

 

Sunnuntain otteluisäntä on Joni Halkio.

 

Kummassakin ottelussa on yli 16-vuotiailta katsojilta tarkistetaan koronapassit sisäänpääsyn yhteydessä. Lisätietoa voit lukea seuran verkkosivujen edellisestä päivityksestä.

 

Viikonlopun kumpikin ottelu potkaistaan käyntiin klo 15.00. Katsojille ovet avataan klo 14.15.

Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet