Uusi pelaaja - Emdad Palani

Alastaron Urheilijat on kiinnittänyt Emdad Palanin kauden 2021-2022 liigamiehistöönsä. Palani siirtyy viininpunaisiin Kakkosesta turkulaisesta FC Nations Unitedista.

Hän on pelannut täten monet kerrat menneinä vuosina AU:ta vastaan, joten kyseessä on monille tuttu pelaaja. "Emppu" on ketterä maalivahti, jonka yksi selvistä vahvuuksista on reaktiotorjunnat. Myös jalkapelaaminen on kondiksessa, sillä kesän hän pelasi Kolmosessa Åbo IFK:n paidassa kenttäpelaajana.

 

Petri Niinimäen käsivamman pitkäkestoisuus vauhditti Palanin siirtoa. Päävalmentaja Sami Happonen kommentoi tuoretta vahvistusta.

 

"Tarvetta oli maalivahtiosaston vahvistamiselle Peetun vamman takia. Emdad pisti silmään jo Kakkosen aikoihin laadukkaana maalivahtina, ja pelaaja oli kiinnostunut itse liittymään lohikäärmeisiin. Hän on osoittanut treeneissä ja GFT-harkkamatsissa olevansa käyttökelpoinen maalivahti myös liigan puolella." - S. Happonen

 

Kassari on ollut AU:n mukana jo muutaman viikon.

 

"Ryhmässä on tosi hyvä joukkuehenki ja mukava porukka. Olen päässyt heti ekoista treeneistä erittäin hyvin sisään joukkueeseen ja viihtynyt paremmin kuin itse jopa odotin, kun olin jo päättänyt etten enää lähde Turusta pallon perään.

 

Odotukset on kyllä isot niin kuin varmasti koko joukkueella. Lähdemme jokaista peliä voittamaan", Emppu tarinoi.

 

Uuden pelaajan lupaus AU-faneille:

 

"Annan 100% joka pelissä. Minulla on ollut joka kausi lupaus itselleni, että ainakin yksi nollapeli pitäisi saada. Jospa se olisi tämä kausi", 29-vuotias Palani heittää pilke silmäkulmassa.

    Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet