Alastarolla edessä tuplaviikonloppu Jyväskylässä

Futsal-Liigan runkosarja kulkee hitaasti, mutta varmasti kohti päätöshetkiä. Tulevana viikonloppuna Alastaron Urheilijoilla on edessään Jyväskylän tupla. Lauantaina joukkue haastaa hallitsevan mestarin Kampuksen Dynamon ja sunnuntaina pisteistä taistellaan Liikunnan Riemun vieraana.

Luvassa on todennäköisesti kaksi hyvin erilaista ottelua. KaDy taistelee vahvasti runkosarjan voitosta, vaikka moni Suomen maajoukkuepelaaja on jättänyt seuran ja siirtynyt ulkomaille. Laatua löytyy vielä kuitenkin muun muassa Bobin, Newton juniorin ja Intalan veljesten muodossa. Syyskierroksella AU haastoi todella miehekkäästi KaDyn ja peli oli pitkään maaliton. Viimeiselle kympille tultaessa yksi huono vaihto pilasi kuitenkin pistejahdin, kun KaDy iski kaksi maalia samaan minuuttiin. Lopputulos oli lopulta 0-3. Samanlaisiin välivaihtoihin ei ole alastarolaisilla varaa siis vierasparketilla. Yksilöistä Bob on sellainen, jolle ei saa antaa metriäkään ylimääräistä tilaa.

 

Sunnuntain vastustaja Riemu on puolestaan tällä hetkellä AU:n yksi pääkilpailijoista. Riemu on kaksi pistettä viininpunaisia edellä sarjataulukossa sijalla kymmenen. Kolmen pisteen voitto on siis tuon ottelun ehdoton tavoite, jolla AU kirmaisi taulukossa Riemun ohitse. Tavoite on täysin realistinen, sillä Purppuralohikäärmeet päihitti Loimaalla syyskierroksella Riemun suvereenisti maalein 5-1. 

 

AU matkaa Jyväskylään pelaajaryhmällä, jonka pääluku on 15. Lauantain KaDy-matsissa penkin takana valmennustiimistä on vain Jesse Happonen, mutta sunnuntain otteluun pamahtaa paikalle totutusti myös päävalmentaja Sami Happonen. Parhaan tuloksen saamiseksi jonkin verran pelaajarotaatiota tullaan varmasti näkemään.

 

Kuva: Henrik Siiskonen

    Copyright Alastaron Urheilijat r.y., Futsal  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet